VILKA ÄR LAGERKVISTEN

Historik, Vilka är dom, Framtids visioner

Om Lagerkvisten

Vi står för kvalitet och service

 

I 48 år, sedan 1968 har Lagerkvisten Köttgrossisten AB levererat kvalitetsprodukter och genom åren har inte bara kompetensen höjts utan även sortimentet har breddats. Idag är vi väldigt duktiga på kött som vi köper in av mindre slakterier i Sverige och Utomlands.

Ett högt kvalitetstänkande är genomgående i hela vårt produktutbud. För att vi ska kunna hålla vår höga kvalitetsnivå väljer vi våra leverantörer extra noga. Oavsett om det är kött, fågel eller fisk så kommer råvarorna från speciellt utvalda leverantörer som är noggranna och seriösa. Det är därför Lagerkvisten Köttgrossisten AB är ett varumärke som alltid förknippas med kvalitet.

  • För oss är det en självklarhet.
  • För våra kunder är det en garanti.

Men kvalitet handlar inte bara om bra leverantörer. Kvalitet handlar också om råvarans väg fram till kund. Då är det ytterliggare en kvalitetsgaranti att vi hos Lagerkvisten Köttgrossisten AB arbetar i EU-godkända lokaler.

Vi arbetar kontinuerligt med att både säkra kvaliten och bredda utbudet, till exempel med att utöka det ekologiska sortimentet. Eller som att vi nu exempelvis kan erbjuda förmånligare och bättre frysat fisk. Samtidigt är vi måna om att ge våra kunder bra service, det är viktigt för oss. Vi tar våra kunder på allvar och erbjuder kvalitet, service, snabba och täta leveranser.

Bland våra kunder finner vi skolor, storkök, restauranger, hotell och butiker i hela Stor Stockholm samt även ute i andra län i Sverige.

Nytt för iår 2016 är att vi även öppnar en nätbutik så att privatkunder som tidigare inte haft möjlighet att handla av oss, kan nu göra det.

Då mår våra kunder bäst och då mår vi själva bäst.

Search LAGERKVISTEN AB
Share:
Profiles: